Wie zijn wij?

In steeds meer gezinnen is het niet haalbaar om de kinderen mee te laten doen met sportclubs of muziekles. Zelfs de kosten die de school met zich meebrengt (bijvoorbeeld schoolbenodigdheden, kamp en excursies) zijn voor steeds meer ouders niet op te brengen. Stichting Leergeld Land van Cuijk biedt financiële hulp aan.
Ons motto is ‘Alle kinderen mogen meedoen!’

Wie komen in aanmerking voor de financiële steun van Leergeld?


Alle kinderen woonachtig in het Land van Cuijk tot 18 jaar van ouders met een laag inkomen. Ouders die hun kosten niet of maar gedeeltelijk vergoed krijgen via bijzondere bijstand, tegemoetkoming in studiekosten of een andere regeling kunnen een beroep doen op Leergeld Land van Cuijk.

Hoe kan ik me aanmelden?

U stuurt een e-mail naar leergeldlandvancuijk@gmail.com of u stuurt de antwoordkaart van onze folder (aanwezig op school) of brief naar Postbus 8, 5430AA Cuijk.

Hoe gaat het verder?

U wordt gebeld door een intermediair van Leergeld. Hij of zij maakt een afspraak met u. Samen met de intermediair vult u uw inkomensplaatje in en wordt de aanvraag in behandeling genomen.

Hoe verloopt de betaling?

Als uw aanvraag wordt goedgekeurd, dan betaalt Stichting Leergeld de activiteit van uw kind rechtstreeks aan de school, de sport- of de muziekvereniging.


Verstuur uw aanvraag, want alle kinderen mogen meedoen!
Schuiven naar boven