Nieuws

Contact

Club kleding Kihon

Op verzoek van een aantal leden heeft Kihon een selectie gemaakt uit diverse kleding stukken. Deze zijn te koop tegen kostprijs, hier maakt Kihon geen enkele winst op. Onze winst is dat men kleding aan heeft met onze logo’s. Daar zijn we dan super trots op!! En wij vinden het ook nog eens erg mooi!

De kleding is te passen en te bestellen voor of na de reguliere lessen. Verder ziet men de basis prijs, en kan men dit aanvullen met een borst logo en/of een rug logo. Verder hebben we de mogelijkheid om het te laten bedrukken of te laten borduren.

In de dojo hangen voorbeelden van zowel bedrukt als geborduurd.

Belangrijk: we hebben gekozen voor een goede kwaliteit!!

Natuurlijk hopen wij dat mensen hier enthousiast van worden. Kom kijken in de dojo en passen mag, en uiteraard is kopen geheel niet verplicht.

We hebben nog meer, van fleece jas tot en met trainingsbroek etc.

Groeten team Kihon!

Jiu-jitsu examens komen eraan!!

Beste ouders, verzorgers en belangstellenden, het is weer bijna zover op 25 en 27 juni zijn er weer de examens voor een volgende band of slip.
Dit gebeurd op de reguliere trainingstijd van uw kind. U bent hierbij van harte uitgenodigd!!!!!
Wij zijn alweer druk in de voorbereiding, hopelijk ziet u ook de vooruitgang die wij ook zien.
Ze mogen beide dagen komen en mee doen, uiteraard doen ze maar 1 keer examen.

NOTEER HET IN UW AGENDA EN GRAAG TOT 25 OF 27 JUNI!

Super goed jaar geweest voor Budoschool Kihon.

Stukje geplaatst in de krant.

Budoschool Kihon geeft al bijna 30 jaar jiu-jitsu in Cuijk en is een begrip onder de vechtsportclubs in Cuijk en wijde omgeving. Naast jiu-jitsu, geven ze ook trainingen old school jiu-jitsu, boksen en bokszak training geven hebben een zeer succesvol jaar achter de rug. Kihon  

Ook dit jaar is men bij de club weer een zwarte band rijker. Patrick van Drempt wist zijn zwarte band in het jiu-jitsu te behalen. 

Verder heeft Iwan van der Lee zijn jiu-jitsu leraren B diploma behaald. Dit is de hoogst te behalen lerarenbevoegdheid via de Judo Bond Nederland. Hiermee mag Iwan examineren op Landelijk niveau. 

Enkele weken geleden was Joost Verbruggen van de opleidingscommissie van de Judobond Nederland bij ons in Cuijk om Iwan zijn diploma uit te reiken. 

Hij zei dat hij al veel gezien had, maar dat het niveau van Kihon ongeëvenaard hoog is en dat je in heel Nederland nergens een school tegenkomt met maar liefst zes rijksgediplomeerde leraren. Een prestatie waar we trots op zijn. 

Mochten mensen in Cuijk en omgeving interesse hebben om in het nieuwe jaar sterker in de schoenen te staan, gezonder te leven of gewoon onderdeel zijn van een gezellige sportclub. Je zal snel merken dat Kihon een zeer toegankelijke club is waar iedereen welkom is en zich ook zeker thuis gaat voelen, iets wat bij Kihon zeer hoog in het vaandel staat. Of het nu om jiu-jitsu gaat of boksen, of bokszaktraining, wij maken het voor iedereen passend. Leeftijd speelt geen rol, wij zorgen dat iedereen op zijn of haar niveau kan meetrainen. Wij trainen bij de Laco in Cuijk.

Iedereen is van harte welkom om een paar lessen gratis mee te trainen. Kijk op www.kihoncuijk.nl of bel met René Lange voor meer informatie. 06-3039.8095

Tot slot iedereen de allerbeste wensen voor 2024!!

BBQ voor groep 3, Old school en Boksen 

Vrijdag 08 september 2023  is de jaarlijkse BBQ van de KIHON..

Deze is in Linden, bij René en Mieke Lange, Kerkstraat 13a, vanaf  18.00u.

Het enige wat je zelf mee moet nemen is vlees/ vis, voor de rest zorgt de club.

Wij hopen op mooi weer en een gezellige avond !

Tot dan??

René en Mieke

Om een inschatting te kunnen maken hoeveel mensen er komen, graag een berichtje of je wel of niet komt.

Bij slecht weer kunnen we droog zitten,

Beantwoord deze mail even met;  ik kom wel of ik kom niet .

Neem contact op en wij helpen je verder met jouw vragen en wensen. 

Social Media

Schuiven naar boven