Super goed jaar geweest voor Budoschool Kihon.

Stukje geplaatst in de krant.

Budoschool Kihon geeft al bijna 30 jaar jiu-jitsu in Cuijk en is een begrip onder de vechtsportclubs in Cuijk en wijde omgeving. Naast jiu-jitsu, geven ze ook trainingen old school jiu-jitsu, boksen en bokszak training geven hebben een zeer succesvol jaar achter de rug. Kihon  

Ook dit jaar is men bij de club weer een zwarte band rijker. Patrick van Drempt wist zijn zwarte band in het jiu-jitsu te behalen. 

Verder heeft Iwan van der Lee zijn jiu-jitsu leraren B diploma behaald. Dit is de hoogst te behalen lerarenbevoegdheid via de Judo Bond Nederland. Hiermee mag Iwan examineren op Landelijk niveau. 

Enkele weken geleden was Joost Verbruggen van de opleidingscommissie van de Judobond Nederland bij ons in Cuijk om Iwan zijn diploma uit te reiken. 

Hij zei dat hij al veel gezien had, maar dat het niveau van Kihon ongeëvenaard hoog is en dat je in heel Nederland nergens een school tegenkomt met maar liefst zes rijksgediplomeerde leraren. Een prestatie waar we trots op zijn. 

Mochten mensen in Cuijk en omgeving interesse hebben om in het nieuwe jaar sterker in de schoenen te staan, gezonder te leven of gewoon onderdeel zijn van een gezellige sportclub. Je zal snel merken dat Kihon een zeer toegankelijke club is waar iedereen welkom is en zich ook zeker thuis gaat voelen, iets wat bij Kihon zeer hoog in het vaandel staat. Of het nu om jiu-jitsu gaat of boksen, of bokszaktraining, wij maken het voor iedereen passend. Leeftijd speelt geen rol, wij zorgen dat iedereen op zijn of haar niveau kan meetrainen. Wij trainen bij de Laco in Cuijk.

Iedereen is van harte welkom om een paar lessen gratis mee te trainen. Kijk op www.kihoncuijk.nl of bel met René Lange voor meer informatie. 06-3039.8095

Tot slot iedereen de allerbeste wensen voor 2024!!

Schuiven naar boven